Militarea designerului pentru unicitate, personalitate si puterea imaginii interioare a propulsat transpunerea viziunii sale asupra frumusetii feminine intr-o colectie de unicate, materializate dupa ani de idei desenate in sute de schite. Momentul decisiv a fost atunci cand a indraznit sa-si continue visul. Fara studii de specialitate, insa cu simt artistic mostenit si dezvoltat la maturitate, are curajul sa intre in randul celor ce gandesc atat de frumos despre frumusetea feminina, are curajul sa inteleaga ca una dintre coordonatele fericirii este aceea de a face cu pasiune ceea ce te face fericit. Si apoi, cu putin noroc, ceea ce este cel mai important, sa imparti necontenit din fericirea ta, oamenilor stiuti si nestiuti din viata ta.

designer-roman-anne-parlog
designer-roman-anne-parlog

Micutul atelier al  designerului, locul in care se simte cel mai bine, locul in care se retrage pentru momentele de inspiratie si creatie.

magazin-haine-online

Anne Parlog, la lansarea colectiei „Not only velvet” din 2017. Un eveniment strict privat, intre prieteni, o colectie de unicate, inspiratie retro, pentru toate categoriile de varsta, un succes datorat in mare masura versatilitatii liniei de design si a culorilor, imbinarea detaliilor retro cu elemente casual cu sensibile urme de postmodernism, prin combinarea de stiluri si materiale.

anne-parlog
anne-parlog
anne-parlog
anne-parlog
anne-parlog
anne-parlog

Cateva crochiuri din colectia Iunie 2018.

La inceputul anului 2018, designerul a lansat www.anneparlog.ro, unde se regăsesc colectii in miniserii, de vara, lejere, purtabile, accesibile din punct de vedere vestimentar. Buzunarele laterale nu lipsesc, iar pliurile si fronseurile imprima un aer de naturalețe si oferă o comoditate sic, materialele fiind in cea mai mare parte naturale.